HírekCipősdoboznyi ajándék negyedszer
[ 2013-11-21 ]
A HITI Önkéntes Központ a múlt évi sikerre alapozva idén is megszervezi a Cipősdoboznyi ajándék€™ programot, melynek céllja örömet szerezni minél több gyermeknek, akik önhibájukon kívül nem tudnak a családjukkal igazi ünnepben, ajándékozásban részesülni, anyagi helyzetük, egészségi állapotuk vagy családi kapcsolatok hiánya miatt. A gyűjtésben résztvevő önkéntesek december 10-ig várják a cipősdoboznyi ajándékokat és€“ játékokat, iskolai eszközöket, mesés könyveket, édességeket- a város lakói részéről, megjelölve, hogy milyen korosztálynak, kisfiúnak vagy kislánynak készült a doboz. Az ajándékokat hétköznap 16:00-18:00 óra között várják a Szabadság tér, 7. szám - Lábas Ház, 7.-es szoba, cím alatt. Programfelelő‘s: Rápolti Ágota :€“ 0757/056-590
Jelentkezőket várnak az Élő Könyvtárba!
[ 2013-11-19 ]
Az ÉLŐ KÖNYVTÁR egy olyan projekt melynek célja felhívni a figyelmet a sokszínűség, a másság elfogadására, ugyanis sokszor az emberek sokszínűsége, a különbségek nem erőforrásként vannak értékelve, hanem címkézéshez vezetnek, előítéleteket szül, melyek végül a diszkriminációhoz és a társadalmi kirekesztéshez vezetnek. Az Élő Könyvtárt Sepsiszentgyörgyön a TEIN kávézóban, November 26-29 között a HITI Önkéntes Központ szervezi.
Önkéntesek motivációja képzés
[ 2013-05-28 ]
A Szentgyörgyi Ifjúsági Klub képzéseivel hatékony segítséget és eszközt kínál önkénteseinknek, így került sor az Önkéntessek motivációs képzésére, 2013. május 23-25 közt a csernátoni Kovács panzióban 16 fiatal részvételével. A résztvevők közt két törökországi önkénes, Seyhmus Kardas és Filiz Kaya is részt vett, akik Európai Önkéntes Szolgálatot teljesítenek szervezetünknél.
Élő Könyvtár harmadszor
[ 2013-04-29 ]
Nagy sikernek örvendett az immár harmadik alkalommal megszervezett Élő Könyvtár Sepsiszentgyörgyön. A látogatók érdekes beszélgetések révén győzhették le előítéleteiket a Szent György Napok keretén belül felállított Ifjúsági sátorban április 26-28 között
A Könyv Világnapja Sepsiszentgyörgyön
[ 2013-04-24 ]
Nagy érdeklődéssel fogadta Sepsiszentgyörgy a HITI Önkéntes Központ által szervezett olvasódélutánt a fiatalság a Könyv Világnapja alkalmából, amely az UNESCO által minden év április 23.-án megrendezett esemény, és az olvasásra ösztönzi az embereket.
Mentort keresünk külföldi önkéntesünknek!
[ 2013-02-20 ]
Egyesületünk mentort keres a kurd önkéntesük mellé 2013.08.01-ig
Kurd nemzeti est a Lábas Házban
[ 2013-02-04 ]
Csütörtök este minden korosztály képviselve volt a Lábas Ház nagytermében megszervezett Kurd nemzeti est résztvevői között, mely alkalommal a Szentgyörgyi Ifjúsági Klub által működtett HITI Önkéntes Központ két törökországi önkéntese – Filiz Kaya és Seyhmus Kardas – mutatta be Diyarbakir és a kurdok történelmét, hagyományait és ételeit.
Kurd nemzeti est Sepsiszentgyörgyön
[ 2013-01-29 ]
Kurd nemzeti estet szerveznek Sepsiszentgyörgyön január 31-én, csütörtökön 18 órától.
III. Háromszéki Önkéntesek Bálja
[ 2012-12-09 ]
December 5.-ét, az 1985-ös ENSZ Közgyűlési döntés óta tartják az Önkéntesek Világnapjának. Ezen a napon világszerte rendezvényekkel hívják fel a figyelmet az önkéntesek munkájára és igyekeznek minél több embert meggyőzni arról, milyen fontos a közhasznú tevékenység. Ez alkalomból, pénteken, december 7-én immár harmadszorra került sor a HITI Önkéntes Központ, partnerségben a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatósáezggal közösen szervezett III. Háromszéki Önkéntesek Báljára.
Cipősdoboznyi ajándék
[ 2012-12-04 ]
A Háromszéki Önkéntes Központ a múlt évi sikerre alapozva idén is megszervezi a ‘Cipősdoboznyi ajándék’ programot, melynek célja örömet szerezni minél több gyermeknek, akik önhibájukon kívül nem tudnak a családjukkal igazi ünnepben, ajándékozásban részesülni, anyagi helyzetük, egészségi állapotuk vagy családi kapcsolatok hiánya miatt.
Team Building - V. Ifjúsági Napok
[ 2012-12-02 ]
“Segíts és cool leszel!” mottóval összegezték az önkéntes tevékenységet hétvégén, november 30 – december 2 között, Csernátonban a Team Building nevű rendezvényen, az V. Ifjúsági Napok egyik állomásán.
III. Háromszéki Önkéntesek Bálja
[ 2012-11-29 ]
A HITI Önkéntes Központ partnerségben a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatósággal sok szeretettel meghív a december 7-án, 20 órától a sepsiszentgyörgyi Park Vendéglőben tartandó III. Háromszéki Önkéntesek Báljára. A bál keretén belül díjazzuk a jelenlévő civil szervezeteket és az év önkénteseit.
Török nyelvlecke a HITI irodában
[ 2012-11-06 ]
EVS Karaván Sepsiszentgyörgyön - V.Ifjúsági Napok
[ 2012-10-22 ]
Nagy érdeklődéssel fogadta Sepsiszentgyörgy a Szentgyörgyi Ifjúsági KLub és a HITI Önkéntes Központ, partnerségben a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság által szervezett EVS Karavánt szombaton délelőtt.
Szemétszüret Háromszéken! - Let's do it Covasna!
[ 2012-05-23 ]
A harmadik alkalommal megszervezett legnagyobb környezetvédelmi önkéntes megmozdulás Kovászna megyében sikeresen befejeződött. A Let’s do it Romania! – Szemétszüret Háromszéken elnevezésű akcióra szombaton, május 12-én, került sor a megye területén. 75 csapat, azaz 2510 önkéntes vett részt az akcióban. Az eredmény önmagáért beszél, mintegy 2200 zsák szemét gyűlt be a megye egész területéről.


1 2 3 4 5 6  >>


Újdonságok Cipõsdoboznyi ajándék:
 
 
 
Élõ Könyvtár:
 
 

 Cserkész toborzó:
 Mi szerveztünk:

 Ernyõszervezet: 

Támogatók:

 

Communitas Alapítvány


Kovászna Megyei Ifjúsági Igazgatóság
 
Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal
 

 Kovászna Megye Tanácsa