HírekSikeres ifjúsági napok
[ 2011-05-31 ]
A Szentgyörgyi Ifjúsági Klub önkéntesei ötödik alkalommal szervezték meg az Ifjúsági Napokat a hétvégén a benedekmezői ifjúsági táborban.
A rendezvény csütörtök délután kezdődött a már megszokott ismerkedési játékokkal, amit viccmondó verseny követett.  Pénteken hivatalos megnyitó keretén belül a résztvevők az önkéntességről és a háromszéki ifjúsági szervezetekről kaptak információkat Kelemen Éva SZIK elnök és Grüman Róbert HÁRIT elnök bemutatásában. Különböző programok alkották a forgó színpadot, amelyet ifi matekóra szín és számháború követett. Interkulturális esttel és táncházzal zárták a rendezvény pénteki napját.Szombaton, délelőtt Sepsiszentgyörgyön a fotóversenyé volt a főszerep, a csapatok rendőrrel, Trabanttal, házaspárral, napszemüveggel vagy gumicsizmában kellett fotókat készítsenek. Ugyancsak ezen a napon ünnepelték meg tortával a jubileumi kiadását az Ifjúsági Napoknak. Az utolsó nap egy kvízre került sor, amit a díjkiosztó követett.Az első helyezett a Szentgyörgyi Ifjúsági Tanács, második az Illyefalvi Ifjúsági Szervezet, harmadik a Málta Ifjúsági Szervezete lett. Minden résztvevő a SZIKRA ifjúsági lap különkiadását kapta ajándékba, amely a rendezvény főbb pillanatait örökítette meg és mutatta be.
Bedő Orsolya főszervező elmondása szerint a kiértékelők alapján hasznos és színes ifjúsági napok voltak, amelyet minden bizonnyal jövőre újra megszerveznek.

SZIK sajtóiroda


Újdonságok Cipõsdoboznyi ajándék:
 
 
 
Élõ Könyvtár:
 
 

 Cserkész toborzó:
 Mi szerveztünk:

 Ernyõszervezet: 

Támogatók:

 

Communitas Alapítvány


Kovászna Megyei Ifjúsági Igazgatóság
 
Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal
 

 Kovászna Megye Tanácsa