HírekJelentkezőket várnak az Élő Könyvtárban!
[ 2011-03-14 ]
Az ÉLŐ KÖNYVTÁR egy olyan projekt melynek célja felhívni a figyelmet a sokszínűség, a másság elfogadására, ugyanis sokszor az emberek sokszínűsége, a különbségek nem erőforrásként vannak értékelve, hanem címkézéshez vezetnek, előítéleteket szül, melyek végül a diszkriminációhoz és a társadalmi kirekesztéshez vezetnek.

Az Élő Könyvtárt a Sepsiszentgyörgyön a TEIN kávézóban a Szentgyörgyi Ifjúság Klub szervezi, partnerségben a Háromszéki Ifjúsági Tanáccsal és a HITI Önkéntes Központtal, mely az A.R.T. Fusion Egyesület kezdeményezése és az Európai Bizottság Fiatalok Lendületben programja által támogatott.

Jelentkezz könyvnek!

A szervezők könyvek jelentkezését várják a következő témakörökben: bevándorló, művész, politikus, szőke vagyok!, zsidó, drogfogyasztó voltam !, tanár, pap, vegetáriánus, roma, sportoló, emo, feminista, újságíró, rendőr, szociális asszisztens, jegyellenőr, hallás-, mozgás-, látás-sérült, színész, fegyenc, női sofőr.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

ÉLŐ KÖNYVTÁR LEÍRÁS

Bővebb információk és jelentkezési lap a www.szik.ro oldalon található, kapcsolattartó személy – Kelemen Éva-Orsolya – 0733/672-329.  

SZIK sajtóiroda


Újdonságok Cipõsdoboznyi ajándék:
 
 
 
Élõ Könyvtár:
 
 

 Cserkész toborzó:
 Mi szerveztünk:

 Ernyõszervezet: 

Támogatók:

 

Communitas Alapítvány


Kovászna Megyei Ifjúsági Igazgatóság
 
Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal
 

 Kovászna Megye Tanácsa